indsæt

Billy Elliot med ny menu i Operaen

2. Januar, 2025

Velkommen til 2025 og en fantastisk vintersæson på Almanak i Operaen.

Vi er tilbage med en ny menu, som du kan nyde inden de sidste forestillinger af årets musical Billy Elliot i Operaen. Musicalen, med musik af Elton John, fortæller den rørende historie om drengen Billy, der vokser op i et barsk minearbejdersamfund, mens han drømmer om at blive balletdanser. Forestillingen spiller frem til den 12.januar, så det er sidste chance for at opleve denne fantastiske opsætning. Fra den 16. januar kan du opleve Donizettis dramatiske opera Maria Stuarda, og fra den 25. januar er der ballet på programmet med den smukke opsætning af Tornerose.

Få en komplet oplevelse i Operaen med vores forestillingsmenu inden showet – det gjorde anmelder Casper Koeller fra Sceneblog.dk, som har skrevet en glimrende anmeldelse af oplevelsen.

VINTERENS FANTASTISKE FISK I FOKUS

Køkkenchef Chris Lindegaard  kan samtidig præsentere vores nye januarmenu, som hylder de fantastisk fisk og skaldyr fra nordiske farvande. Det er om vinteren, at fisk og skaldyr smager allerbedst, og det glæder vi os til at vise dig. For eksempel med salt- og sukkermarineret skreitorsk med syltede muslinger og grøntsager i en frisk vinaigrette, grillet gris med en citrusfrisk salat og brunet smørsauce, og grillet jomfruhummer med karamelliseret fløde og røgede mandler. Til dessert byder vi på en lækker fragilité med syltede solbær og cremet moccais.

Skrei-torsk – muslinger – escabeche

Gris – citrusfrugt– brunet smør

Jomfruhummer – karamelliseretfløde – æble

Helleflynder – porrer – persille

Fragilité – solbær –Mocca