Vores vin & bryghuse
SIGURD MÜLLER VINHANDEL
Vinfirma med varige relationer
Sigurd Müller bygger på over 70 års vintradition og et enkelt princip: at vin handler om mennesker og ansvar. De vælger leverandører med omhu og sætter langsigtede relationer over hurtig profit. Et værdibåret samarbejde, som flugter med vores egen overbevisning om, at investering i mennesker giver det mest værdifulde afkast.
JUUL’S VIN & SPIRITUS
Grønnere vin i glasset
Juul’s driver deres vinhandel med øje for fremtiden: solceller på taget, elbiler til leveringer og et voksende sortiment af økologiske og biodynamiske vine. Hver beslutning tager hensyn til miljøet – helt i tråd med LOCA Manifestos princip om ansvarlige valg i hele kæden.
DEPANNEUR
Fællesskab på flaske
Oprindeligt født som en lille kiosk og bar på Nørrebro er Depanneur i dag et drikkevarefirma med fokus på økologi, æstetik og fællesskab. Her fejres smag og samvær – helt i tråd med LOCAs overbevisning om, at mad og drikke kan skabe forandringer gennem glæde.
HERSLEV BRYGHUS
Brygget på drømme og godt håndværk
Midt i naturen ved Roskilde har Herslev i over 20 år brygget økologisk øl på korn fra egne og lokale marker og med rent vand fra egen boring. Herslevs øl afspejler til enhver tid årstidernes skiften og det omgivende landskab, og Kongstanken her er at skabe smag frem for standardisering. Et perfekt match med LOCA’s grundtanke om, at kvalitet og forandringer altid udgår fra smag.
TEEDAWN
Alkoholfri og fyldt med smag
Henrik Wiese gjorde i 2014 Teedawn til pionér inden for alkoholfri øl og drikkevarer. Siden har virksomheden nysgerrigt afsøgt potentialerne i alkoholfri og lav-alkoholiske drikkevarer med en grundidé om, at øl og vin har brug for smag, ikke alkohol. En grundtanke, som LOCA deler til fulde.
VEJRHØJ VINGÅRD
Et dansk terroir-eventyr
Med udsigt over Sejerøbugten i Vestsjælland formes Vejrhøjs økologiske druer af havbrisen og det milde mikroklima. Vejrhøj var blandt de første til at vise potentialet i dansk vin, og i dag er deres prisbelønnede vine beviset. Et lille dansk terroir-eventyr, som vi er stolte af at dele med vores gæster.
COPENHAGEN SPARKLING TEA
Te-baserede bobler med bevidsthed
Sommelier Jacob Kocemba skabte Sparkling Tea med ønsket om at skabe et elegant, smagfuldt og lavalkoholisk alternativ til vin. Siden har hans mousserende drikke på basis af økologisk te gået deres sejrsgang verden over. Et eksempel på innovation, nysgerrighed og håndværk, som matcher tankerne i vores Manifesto én til én.
LOCA Mål nr. 1
SMAG & MADGLÆDE
LOCA Mål nr. 2
LOKALE RÅVARER
LOCA Mål nr. 3
ØKOLOGI
LOCA Mål nr. 4
DYREVELFÆRD
LOCA Mål nr. 5
BÆREDYGTIGT FISKERI
LOCA Mål nr. 6
MADSPILD
LOCA Mål nr. 7
CO2 AFTRYK
LOCA Mål nr. 8
ANIMALSK VERSUS PLANTER
LOCA Mål nr. 9
TARMENS INTELLIGENS
LOCA Mål nr. 10
GLADE MEDARBEJDERE
LOCA Mål nr. 11
LIGESTILLINGEN IMELLEM KØNNENE
LOCA Mål nr. 12
LIGE LØN - LIGE KØN
LOCA Mål nr. 13
DIVERSITET & INKLUSION
LOCA Mål nr. 14
HER KOMMER LOCA
LOCA Mål nr. 15
LONGEVITY
LOCA Mål nr. 16
SAMSPIL
LOCA Mål nr. 17
VERDENSMÅL OG VERDEN