Vores Koncept

LOCA KANTINERS FILOSOFI ER ENKEL
”Mad er kun bæredygtig, hvis den bliver spist.
Vores valg skal gøre godt hele vejen fra jord til bord”.

Hos LOCA tror vi særligt på én ting: At skabe glæde gennem mad. Vores gæster skal gå gladere ud ad døren, end de kom ind. Et godt måltid er, når smag, råvarer, håndværk og ansvarlighed går op i en højere enhed – og det er netop sådan, vi driver LOCA Kantiner. Hver dag stræber vi efter at servere måltider, der er etiske og klimavenlige, skabt i LOCA-ånden og med naturligt udgangspunkt i lokale råvarer. Så alt, du og dine kolleger skal gøre, er at sætte jer til bords og nyde frokosten.

KONTAKT OS

KONTAKT

Har jeres kantine brug for et sundhedstjek?
Med en firmafrokostordning fra LOCA Kantiner kan du og dine kolleger nyde jer til en bedre fremtid – for hos os går din og klimaets sundhed hånd i hånd med virkelig god smag.

Skal vi tage en snak?
Udfyld formularen nedenfor, eller ring til os på tlf. +45 28 25 55 00.

LOCA Kantiner vores koncept
Sol over gudhjem LOCA Kantiner

Verdenskøkken med lokale rødder

LOCA Kantiner er et verdenskøkken med stærke rødder i den lokale muld.

– Vi henter alle basisråvarer lokalt eller så tæt på os selv som muligt og inddrager krydderier og lignende, som tilføjer særpræg fra de steder, hvor de gror.

– Vi henter inspiration fra hele kloden, ikke mindst fra Asien og Mellemøsten.

– Vi har en stor kærlighed for det klassiske danske køkken som smørrebrød og den nordiske tankegang generelt, som vi ved er populær, og som giver trygge og glade spisende.

– Vi præsenterer maden enkelt og smukt uden overflødig pynt, og vi portionsanretter ofte – både af æstetiske grunde og for at mindske spild.

Skræddersyet kantineordning – tilpasset jeres virksomhed

Ingen virksomheder er ens – og det samme gælder deres behov. Og sådan skal det være, når man arbejder med mennesker. Derfor er vores kantineløsning aldrig en standardløsning. Vi skræddersyr kantineordningen, så den passer præcis til din virksomhed og jeres behov. Og vi gør det naturligvis i tæt dialog med jer hele vejen.

LOCA Kantiner ansvarlig mad

DET GRØNNE VALG GØR EN FORSKEL

I LOCA Kantiner forener vi smag, sundhed og omtanke for kloden. Vores dygtige kokke skaber retter, der gør det nemt at vælge sundt – fordi det smager fantastisk. Med inspiration fra toprestauranter og smage fra hele verden skaber vi store madoplevelser, der gavner både mennesker og vores fælles planet.

Vi tænker både på den enkeltes sundhed og på klimaets. Derfor har vi skruet ned for kødet og op for det grønne – og vi vælger fisk til.

De fleste råvarer er velkomne, men dem med højt CO2-aftryk vil ikke forekomme så ofte som dem med lavt CO2-aftryk.

Vi vælger helst lokale råvarer, og vi prioriterer ernæringsmæssigt sunde valg for gæsterne.

DET FÅR I MED LOCA KANTINER

Sund og hjemmelavet mad – hver dag til frokost.

25–50 % CO₂-reduktion – vi vælger råvarer og tilberedningsmetoder med omhu.

Smagen i fokus – vi vil nyde os til en mere bæredygtig verden.

Økologi – minimum 60 % af alle vores råvarer er økologiske, så jeres kantine kan opnå et økologisk spisemærke i sølv.

Variation – vi laver mad til de samme gæster hver dag, og vi ved, at variation er vigtigt.

Minimalt madspild – mad er kun bæredygtigt, når det bliver spist.

Klassisk smørrebrød – serveres 1–2 gange om måneden som hyldest til dansk madkultur.

Tilfredse gæster – vi lever af glade gæster og spørger dem løbende.

App – bestilling, booking, menuer, årshjul og nyheder samlet ét sted.

Stor kantineerfaring – men vi er stadig en mindre virksomhed med nærvær og fleksibilitet.