Vores Koncept
LOCA KANTINERS FILOSOFI ER ENKEL
”Mad er kun bæredygtig, hvis den bliver spist.
Vores valg skal gøre godt hele vejen fra jord til bord”.
Hos LOCA tror vi særligt på én ting: At skabe glæde gennem mad. Vores gæster skal gå gladere ud ad døren, end de kom ind. Et godt måltid er, når smag, råvarer, håndværk og ansvarlighed går op i en højere enhed – og det er netop sådan, vi driver LOCA Kantiner. Hver dag stræber vi efter at servere måltider, der er etiske og klimavenlige, skabt i LOCA-ånden og med naturligt udgangspunkt i lokale råvarer. Så alt, du og dine kolleger skal gøre, er at sætte jer til bords og nyde frokosten.
Verdenskøkken med lokale rødder
LOCA Kantiner er et verdenskøkken med stærke rødder i den lokale muld.
– Vi henter alle basisråvarer lokalt eller så tæt på os selv som muligt og inddrager krydderier og lignende, som tilføjer særpræg fra de steder, hvor de gror.
– Vi henter inspiration fra hele kloden, ikke mindst fra Asien og Mellemøsten.
– Vi har en stor kærlighed for det klassiske danske køkken som smørrebrød og den nordiske tankegang generelt, som vi ved er populær, og som giver trygge og glade spisende.
– Vi præsenterer maden enkelt og smukt uden overflødig pynt, og vi portionsanretter ofte – både af æstetiske grunde og for at mindske spild.
Skræddersyet kantineordning – tilpasset jeres virksomhed
Ingen virksomheder er ens – og det samme gælder deres behov. Og sådan skal det være, når man arbejder med mennesker. Derfor er vores kantineløsning aldrig en standardløsning. Vi skræddersyr kantineordningen, så den passer præcis til din virksomhed og jeres behov. Og vi gør det naturligvis i tæt dialog med jer hele vejen.
DET GRØNNE VALG GØR EN FORSKEL
I LOCA Kantiner forener vi smag, sundhed og omtanke for kloden. Vores dygtige kokke skaber retter, der gør det nemt at vælge sundt – fordi det smager fantastisk. Med inspiration fra toprestauranter og smage fra hele verden skaber vi store madoplevelser, der gavner både mennesker og vores fælles planet.
Vi tænker både på den enkeltes sundhed og på klimaets. Derfor har vi skruet ned for kødet og op for det grønne – og vi vælger fisk til.
De fleste råvarer er velkomne, men dem med højt CO2-aftryk vil ikke forekomme så ofte som dem med lavt CO2-aftryk.
Vi vælger helst lokale råvarer, og vi prioriterer ernæringsmæssigt sunde valg for gæsterne.
DET FÅR I MED LOCA KANTINER
Sund og hjemmelavet mad – hver dag til frokost.
25–50 % CO₂-reduktion – vi vælger råvarer og tilberedningsmetoder med omhu.
Smagen i fokus – vi vil nyde os til en mere bæredygtig verden.
Økologi – minimum 60 % af alle vores råvarer er økologiske, så jeres kantine kan opnå et økologisk spisemærke i sølv.
Variation – vi laver mad til de samme gæster hver dag, og vi ved, at variation er vigtigt.
Minimalt madspild – mad er kun bæredygtigt, når det bliver spist.
Klassisk smørrebrød – serveres 1–2 gange om måneden som hyldest til dansk madkultur.
Tilfredse gæster – vi lever af glade gæster og spørger dem løbende.
App – bestilling, booking, menuer, årshjul og nyheder samlet ét sted.
Stor kantineerfaring – men vi er stadig en mindre virksomhed med nærvær og fleksibilitet.
LOCA Mål nr. 1
SMAG & MADGLÆDE
LOCA Mål nr. 2
LOKALE RÅVARER
LOCA Mål nr. 3
ØKOLOGI
LOCA Mål nr. 4
DYREVELFÆRD
LOCA Mål nr. 5
BÆREDYGTIGT FISKERI
LOCA Mål nr. 6
MADSPILD
LOCA Mål nr. 7
CO2 AFTRYK
LOCA Mål nr. 8
ANIMALSK VERSUS PLANTER
LOCA Mål nr. 9
TARMENS INTELLIGENS
LOCA Mål nr. 10
GLADE MEDARBEJDERE
LOCA Mål nr. 11
LIGESTILLINGEN IMELLEM KØNNENE
LOCA Mål nr. 12
LIGE LØN - LIGE KØN
LOCA Mål nr. 13
DIVERSITET & INKLUSION
LOCA Mål nr. 14
HER KOMMER LOCA
LOCA Mål nr. 15
LONGEVITY
LOCA Mål nr. 16
SAMSPIL
LOCA Mål nr. 17
VERDENSMÅL OG VERDEN