Frokostmenuen
i LOCA Kantiner

I LOCA Kantiner giver vi vores dygtige kokke frihed til at være kreative. Det betyder, at de tilpasser frokostmenuen til årstiden, altid har kreative (og virkelig lækre) indskydelser og ofte sætter et særligt fokus på dagens råvarer. For os er det nemlig helt naturligt, at maden ændrer sig i takt med sæsonernes skiften. Vi er så heldige at bo et sted på kloden med fire meget forskellige årstider, som hver især byder på unikke råvarer og smagsoplevelser, som vi gerne vil hylde. Det giver nemlig for os de bedste retter, den bedste mening for planeten og de gladeste frokostgæster.

KONTAKT OS

KONTAKT

Har jeres kantine brug for et sundhedstjek?
Med en firmafrokostordning fra LOCA Kantiner kan du og dine kolleger nyde jer til en bedre fremtid – for hos os går din og klimaets sundhed hånd i hånd med virkelig god smag.

Skal vi tage en snak?
Udfyld formularen nedenfor, eller ring til os på tlf. +45 28 25 55 00.

Frokostmenuen hos LOCA

Skræddersyet frokostordning tilpasset jeres ønsker og behov

I vores kantiner er der ingen standardløsnigner. Vi skræddersyr ugens frokostordning, så den passer præcis til jeres virksomhed og jeres medarbejdere. Uanset om I ønsker 3 dage med kød eller 1, finder vi en løsning, der passer jer. Herunder kan du se eksempler på en dagsmenu med og uden kød.

eksempel på dagsmenu

Grøn menu hos LOCA Kantiner

GRØN DAGSMENU

Varm ret
Bagt økologisk spidskål med hvid bønnepuré, friterede kapers, saltede mandler og kærnemælkssauce.

Kold anretning
Danske økologiske courgetter med mynteyoghurt, chili og ristede græskarkerner.

Salat
Perlebyg med økologiske danske æbler, agurk, syltet rødløg, sprøde og saltede boghvedekerner. Hertil hyldeblomstvinaigrette. 

Spread
Cremet dansk økologisk rygeost rørt
med purløg og  radiser.

Sticks
Årstidens sprøde økologiske grøntsags-sticks.

Brød
Hjemmebagt økologisk surdejsbrød
Hjemmebagt økologisk rugbrød med korn og kerner
Hertil pisket dansk økologisk smør

Menu med kød hos LOCA Kantiner

DAGSMENU MED KØD

Varm ret - gris
Misomarineret dansk økologisk frilandsgris med lynstegt savoykål, forårsløg og dampede vilde ris toppet med stegte løg og confiteret hvidløg.

Varm ret – vegetar
Misomarineret tofu med lynstegt savoykål, forårsløg og dampede vilde ris toppet med stegte løg og confiteret hvidløg.

Kold anretning
Bagt aubergine med kimchi, sprøde kikærter og syltede perleløg.

Salat
Dansk økologisk spinat vendt med wakame-tang, sorte linser, edamamebønner. Hertil soya-ingefær-honning-dressing.

Spread
Hummus med sort sesam og peanuts.

Sticks
Årstidens sprøde økologiske grøntsags-sticks. 

Brød
Hjemmebagt økologisk surdejsbrød
Hjemmebagt økologisk rugbrød med korn og kerner
Hertil pisket dansk økologisk smør

 Shot
Shot på danske økologiske æbler, citrongræs, jernurt og honning.