Selskaber hos
LOCA Venues
Hold dit næste selskab hos LOCA – fem unikke restauranter, én fælles passion for smag, værtskab og bæredygtighed
Uanset om du planlægger en lille eller stor fejring, et uformelt frokostarrangement, en produktlancering, en stor konference eller en gallamiddag i stemningsfulde omgivelser, så har LOCA en restaurant, der passer til anledningen. Fra moderne nordisk til globalt inspirerede køkkener – hver enkelt af vores restauranter byder på sin egen atmosfære, sæsonens bedste råvarer, et bæredygtigt fokus og et dedikeret team, der sørger for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Vores restauranter arbejder tæt sammen, hvilket giver mulighed for skræddersyede løsninger til næsten enhver begivenhed.
Læs mere om alle restauranter og muligheder nedenfor.
Almanak i Operaen er en sæsonfokuseret hyldest til smagen af Danmark, med en beliggenhed i én af Københavns mest ikoniske bygninger. Åben for alle – med eller uden operabillet – serverer Almanak både frokost med udsigt, overdådige skaldyrsfad og aftenmenuer, alt sammen i elegante omgivelser med én af byens smukkeste udsigter. Menuen følger de danske sæsoner tæt, og lægger særlig vægt på skånsomt fanget nordisk fisk og skaldyr og økologiske danske råvarer. Indimellem dukker ekstraordinære ingredienser som sæsonens trøfler op på menuen, men gode danske råvarer er og bliver hjertet i køkkenet – året rundt.
Takket være beliggenheden i Operaen kan Almanak tilbyde flere forskellige lokaler på tværs af det store hus. Her har vi fleksible rammer med moderne AV-udstyr til møder, panoramaudsigter til frokoster og mulighed for eksklusive totaloplevelser med elegante middage, hvor alt planlægges og tilpasses efter jeres ønske hvilket gør Almanak i Operaen til et oplagt valg i forbindelse med både små og store selskaber, produktlanceringer eller konferencer.
ADRESSE: Ekvipagemestervej 10, 1438 København K
WEB: almanakioperaen.dk
LOKALER TIL ENHVER LEJLIGHED
Der kan laves løsninger til grupper i alle størrelser fra 10 personer til 1650 personer.
Restauranten
Kapacitet op til 154 personer
Takkelloftet foyer
Kapacitet op til 200 personer
Operaens første balkon
Kapacitet op til 224 personer
Opera Lounge 1
Kapacitet til 10 personer
Operaens Foyer
Kapacitet op til 1500
Opera Lounge 2
Kapacitet til 28 personer
KILDEN i Haven er en moderne dansk bistro midt i Tivoli, der hylder de bedste lokale råvarer, traditionelt håndværk og smagen af de danske sæsoner. Med en beliggenhed i hjertet af Danmarks mest magiske have bygger KILDEN bro mellem tradition og innovation. Køkkenchef Christian Hoffmanns menu kombinerer rene og intense smage, sylteteknikker og solidt håndværk til et smagfuldt øjebliksbillede af den danske sæson.
Frokostmenuen byder på noget af landets bedste moderne smørrebrød, mens aftenmenuen fortolker klassisk dansk mad i et friskt udtryk.
KILDEN ligger i en grøn oase midt i Tivoli, og har sin egen smukke have og et drivhus, som er ideelt til udendørs sommermiddage. Indenfor byder den lyse restaurant på både små og store lokaler, der egner sig til både mindre og større selskaber og med separate mødelokaler kan der kreeres firmaarrangementer i alle formater.
KILDEN råder over seks lokaler med hver deres stemning og størrelse – fra intime selskaber til store bryllupper, møder, receptioner og firmaarrangementer. Lokalerne kan kombineres efter behov, og hele restauranten kan bookes eksklusivt.
ADRESSE: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København V
WEB: kildenihaven.dk
LOKALER TIL ENHVER LEJLIGHED
Der kan laves løsninger til grupper i alle størrelser op til 270 siddende og 350 stående personer.
Hele Kilden i haven
Kapacitet op til 270 personer
Drivhuset
Kapacitet op til 25 personer
Restauranten
Kapacitet op til 150 personer
Kabinettet
Kapacitet op til 24 personer
Kombinerede saloner
Kapacitet op til 80 personer
Enkelt salon
Kapacitet op til 20 personer
PAULA er Carlsberg Byens nye gastronomiske vartegn – en moderne à la carte-restaurant, hvor klassisk fransk håndværk møder nordisk renhed og den aromatiske dybde og præcision fra det japanske køkken. Hos PAULA er råvarekvaliteten, de intense smage og nydelsen altid i fokus. God smag begynder med gode ingredienser, og derfor er PAULAs menu baseret på bæredygtigt fanget fisk, økologiske danske grøntsager og vildt i sæson.
I Stefan Hansens køkken mødes godt håndværk og kompromisløs kvalitet i afslappede og imødekommende omgivelser, og i årets varme måneder er der mulighed for at inddrage PAULAs solbeskinnede terrasse til selskaber og events.
ADRESSE: Paulas Passage 5, 1799 København V
WEB: restaurantpaula.dk
HIGHLIGHTS FRA PAULA
Der kan laves løsninger til grupper i alle størrelser op til 50 personer.
Ekslusiv private dining
Varm elegance og diskret storhed
Unikt komponerede menuer
Vi matcher dit selskabs karakter
Intime omgivelser
Hele restauranten kan blive jeres (Op til 50 gæster)
DOLORES er Carlsberg Byens verdensborger – en restaurant, der bruger hele verden som kulinarisk legeplads. I køkkenet hersker én grundregel: smagen og ingredienserne skal være i topklasse. DOLORES er inspireret af San Franciscos farverige Mission District – en ægte kulturel og gastronomisk smeltedigel, hvor mange af verdens køkkener mødes.
Sådan er det også på DOLORES. Her danner danske råvarer fundamentet for menuen, men køkkenet søger ofte ud i verden efter specielle ingredienser, smagsindtryk og inspiration.
DOLORES er et lokalt funderet verdenskøkken i labert designede og afslappede rammer, der kan skræddersys til alle slags lejligheder – heriblandt møder, fester og receptioner.
Der er også en stor, solrig udendørs terrasse, der er perfekt til sommerens fester og fejringer.
ADRESSE: Kildepladsen 12, 1799 København V
WEB: dolorescph.dk
HIGHLIGHTS FRA DOLORES
Der kan laves løsninger til grupper i alle størrelser op 70 personer.
Sharing style & langbordsmiddage
Perfekt til de uformelle selskaber
Gastronomisk legeplads
Vi bruger hele verden som inspiration
Centralt placeret
Midt i den nye og spændende Carlsberg By
RADIO er en moderne og jordnær restaurant beliggende over for Københavns historiske Radiohus.
I kølvandet på NOMAs kåring som verdens bedste restaurant i 2010, blev RADIO grundlagt af medstifter af NOMA, Claus Meyer i 2011. Dette med det formål at demonstrere det nordiske køkken med danske råvarers kvalitet i en restaurant med et bredt tilgængeligt prisniveau.
Restaurant RADIO har været anbefalet i Michelin siden 2015, og i juni 2025 blev RADIO tildelt en ‘Bib Gourmand’ af Michelin-guiden, i anerkendelse af restaurantens høje kvalitet til rimelige priser.
Selvom danske sæsonråvarer udgør rygraden i RADIOs køkken, søger køkkenet ofte mod Asien og ingredienser som miso, yuzu kosho, hvid soja og koji, som skubber smagene og intensiteten fremad.
RADIO er både uformel og innovativ, dybt forankret i de danske sæsoner og alligevel med en åben tilgang til verden udenfor.
ADRESSE: Julius Thomsens Gade 12, 1632 København V
WEB: restaurantradio.dk
HIGHLIGHTS FRA RADIO
Der kan laves løsninger til grupper i alle størrelser op til 50 personer.
Institution i Dansk Gastronomi
Michelin anerkendt i 2025 med en Bib Gourmand
Menu skifter hver måned
Der er altid noget nyt at smage
Privat og hyggeligt
Få hele restauranten for jer selv – op til 50 gæster
LOCA Mål nr. 1
SMAG & MADGLÆDE
LOCA Mål nr. 2
LOKALE RÅVARER
LOCA Mål nr. 3
ØKOLOGI
LOCA Mål nr. 4
DYREVELFÆRD
LOCA Mål nr. 5
BÆREDYGTIGT FISKERI
LOCA Mål nr. 6
MADSPILD
LOCA Mål nr. 7
CO2 AFTRYK
LOCA Mål nr. 8
ANIMALSK VERSUS PLANTER
LOCA Mål nr. 9
TARMENS INTELLIGENS
LOCA Mål nr. 10
GLADE MEDARBEJDERE
LOCA Mål nr. 11
LIGESTILLINGEN IMELLEM KØNNENE
LOCA Mål nr. 12
LIGE LØN - LIGE KØN
LOCA Mål nr. 13
DIVERSITET & INKLUSION
LOCA Mål nr. 14
HER KOMMER LOCA
LOCA Mål nr. 15
LONGEVITY
LOCA Mål nr. 16
SAMSPIL
LOCA Mål nr. 17
VERDENSMÅL OG VERDEN