Aftenmenu hos DOLORES

Kinesisk nytår fejres med
langbordsmiddag

9. Januar, 2025

Vi gentager succesen fra vores sidste langbordsmiddag – denne gang med en festlig fejring og fortolkning af det kinesiske nytår. Det bliver en aften, som vil sætte masser af farver, smag og kinesisk krydring på kolde, kedelige januar. Køkkenchef, Oliver har sammensat en overdådig menu med 8 serveringer, der hylder det asiatiske køkkens mangfoldighed, og han glæder sig til at servere retter som delikate dumplings med rejer, gris, forårsløg og sort trompetsvamp, og dampet fisk med sprød crudité-salat og umami-mættet XO-sauce.

Denne gang gør vi det ikke alene. Vi har nemlig inviteret vores venner fra Kilden i Haven, der normalt hører hjemme i Tivoli, til at gøre aftenen endnu mere særlig. Kildens køkkenchef Christian Hoffmann, der er kendt for sit nordiske og sæsonbaserede køkken, træder denne aften uden for de vante rammer og viser, hvad han elsker at lave, når menuen skal have et asiatisk vrid.

MENUEN TIL KINESISK NYTÅR

Forårsruller
med kinesisk kål, shiitake og frisk grønt

Dumplings
med rejer, gris, forårsløg og sort trompetsvamp

Lionshead meatballs
med koriander og syltet chili

Stegt pak choy
med broccoli, peanuts og sesam-vinaigrette

Pomelo-salat
med sprøde rejer, syltet ingefær og kinesisk hvidløg

Kinesisk syltede agurker og daikon

Hoisin-glaseret svinebryst
af økologisk velfærdsgris med frisk urtesalat

Dampet fisk
med crudité-salat og XO-sauce

395,- pr. person