Kinesisk nytår fejres med
langbordsmiddag
9. Januar, 2025
Vi gentager succesen fra vores sidste langbordsmiddag – denne gang med en festlig fejring og fortolkning af det kinesiske nytår. Det bliver en aften, som vil sætte masser af farver, smag og kinesisk krydring på kolde, kedelige januar. Køkkenchef, Oliver har sammensat en overdådig menu med 8 serveringer, der hylder det asiatiske køkkens mangfoldighed, og han glæder sig til at servere retter som delikate dumplings med rejer, gris, forårsløg og sort trompetsvamp, og dampet fisk med sprød crudité-salat og umami-mættet XO-sauce.
Denne gang gør vi det ikke alene. Vi har nemlig inviteret vores venner fra Kilden i Haven, der normalt hører hjemme i Tivoli, til at gøre aftenen endnu mere særlig. Kildens køkkenchef Christian Hoffmann, der er kendt for sit nordiske og sæsonbaserede køkken, træder denne aften uden for de vante rammer og viser, hvad han elsker at lave, når menuen skal have et asiatisk vrid.
MENUEN TIL KINESISK NYTÅR
Forårsruller
med kinesisk kål, shiitake og frisk grønt
Dumplings
med rejer, gris, forårsløg og sort trompetsvamp
Lionshead meatballs
med koriander og syltet chili
Stegt pak choy
med broccoli, peanuts og sesam-vinaigrette
Pomelo-salat
med sprøde rejer, syltet ingefær og kinesisk hvidløg
Kinesisk syltede agurker og daikon
Hoisin-glaseret svinebryst
af økologisk velfærdsgris med frisk urtesalat
Dampet fisk
med crudité-salat og XO-sauce
395,- pr. person