Årets julesnaps i Tivoli hos Kilden

KILDEKONENS JULESILD & SNAPS

14. Oktober, 2025

Sidste år afholdt vi for første gang kåringen af Kildekonens Julesild & Julesnaps – og det blev en kæmpe succes! En eftermiddag fyldt med hygge, latter og masser af lækre sild og snaps at varme sig på.

Derfor har vi besluttet at gentage succesen i år, og billetsalget er allerede godt i gang – så du skal være hurtig på tasterne, hvis du vil med!

Bliv en del af dagen

Den 2. november kl. 12.00 inviterer vi dig igen til, sammen med de øvrige gæster og et panel af eksperter, at finde frem til årets udgave af ’Kildekonens Julesild’ og ’Kildekonens Julesnaps’.

Køkkenchef Christian Hoffmann byder på tre kreative fortolkninger af sildemad, mens restaurantchef Chris Rasmussen præsenterer tre hjemmelavede kryddersnaps fra sit store arsenal, skabt med inspiration fra sæsonen og råvarer fra Kildens egen have.

Et kyndigt dommerpanel og publikum smager, vurderer og stemmer – og til sidst kåres både årets bedste julesild og årets bedste julesnaps.

Du får tre forskellige sildemadder og tre forskellige snapse, og efterfølgende vil der være mulighed for at købe en kop kaffe og et stykke sødt at slutte af på.

Det hele fås for kun 245,- per person.

Arrangementet starter  kl. 12.00 og slutter ca. kl. 14.00.

Kildekonen i tivoli

En historisk tørstslukker i Tivoli

Hvor kommer navnet ’Kildekonen’ fra?

Da Tivoli åbnede i 1843, var rent drikkevand ikke let tilgængeligt i København.

Tivoli ønskede at tilbyde sine gæster en særlig luksus og anlagde derfor Kilden – et vandværk præcis der, hvor Kilden i Haven ligger i dag.

Her kunne københavnerne slukke tørsten med frisk kildevand, serveret af den såkaldte kildekone i fugtige, grotteagtige omgivelser.

Selvom København nu har rent drikkevand, kan man stadig slukke tørsten på Kilden – nu i form af vin, øl og de mange kryddersnaps, som Chris Rasmussen passioneret fremstiller ud fra sæsonens udbud og havens ingredienser.