EVERY MEAL MATTERS

VORES RESTAURANTER

Alle vores restauranter ligger i Københavnsområdet, og har det til fælles, at de på trods af meget forskellige koncepter og prisniveauer alle efterlever vores Manifesto for bæredygtig gastronomi og de værdier, vi har sat op for LOCA Gruppen. Derfor vil du fx også finde et stærkt sæson- og råvarefokus på de ellers meget forskellige spisesteder.

ALMANAK I OPERAEN

Ud til vandet på Holmen ligger Operaen, der med sin storslåede arkitektur er et besøg værd i sig selv, og det er dermed også et helt unikt venue til afholdelse af arrangementer. Det er her Almanak restaurant har til huse og det er denne, som står for afholdelse af arrangementer i Operaen. 

Gå til hjemmeside.

Studio

STUDIO er legesyg velsmag i international klasse med en tilbagelænet stemning.

Køkkenet forener det moderne, nordiske køkkens filosofi om det nære og det vilde med det franske køkkens fundament og henter gerne inspiration fra andre kulturer og køkkenteknikker. Udtrykket er rent og friskt og serveres i en uformel stemning, hvor de æstetiske retter og luksuriøse vine møder gæsten i øjenhøjde. 

Gå til hjemmeside

Mission GReen

Mission Green er vores bud på et grønt soul food-køkken, der leger med krydderier, smage og retter fra Mellemøsten til Middelhavet. Køkkenet er overvejende grønt, og du kan få alt fra krydrede salater, smeltende pasta, ost i store mængder, prisvindende cocktails og hjemmelavet soft ice, for på Mission Green handler det om at hygge sig og dele retterne og oplevelsen i godt selskab.    

Gå til hjemmeside

RESTAURANT RADIO

På Radio på Frederiksberg er særligt råvarerne fra planteriget pejlemærket. Sæsonens fisk er også ofte på menuen, der skifter hver måned, så den altid præsenterer det bedste fra årstiden. På Radio arbejder køkkenet hårdt for at præsentere fx en velsmagende gulerod eller kartoffel til gæsten på en ny og overraskende måde, ligesom alle råvarer bruges ned til sidste porretop, der fx kan ende som smagsgiver i olie, eller grønrester og urter, der bruges til juice, tørret eller fermenteret.

Gå til hjemmeside

Kan vi måle det - Kan vi styre det
Vi ønsker at forbedre kvaliteten af vores madliv – hver dag