LOCA´S FIRE HJØRNESTEN

GLÆDE

Vi udvikler aktiviteter, produkter og services, som med lyst og GLÆDE baner vejen for det bæredygtige madvalg, der for os tager afsæt i FN’s verdensmål. Vi lever og ånder for at skabe gode oplevelser, for i vores optik har den, der skaber glæde, ikke levet forgæves.

ORDENTLIGHED

ORDENTLIGHED er for os en kombination af rettidig omhu, professionel ledelse og sund forretningssans. Det betyder, at vi til tider vil tage det besværlige valg for at nå frem til det bedste resultat, som giver mening for mennesker, klima og økonomi. Vi stræber efter altid at opføre os ordentligt – uanset.

NYSGERRIGHED

Vi tør at eksperimentere og gå nye veje, for vi ved, at vi sammen kan lære og blive bedre. Vores NYSGERRIGHED driver os til at gå over gærdets højeste sted, hvis det er her, vi finder den største værdi. Og det er vores nysgerrighed og jagt på bæredygtig og klimavenlig gastronomi, der driver os til at gøre op med vanetænkning.

VILJE

Vi vil berige folks madliv, og arbejder altid indædt på at gøre det lidt bedre. Vi lærer af vores fejl og hylder handlekraft, VILJE og flittighed, for vi drives af ønsket om at skabe en professionel og meningsfuld arbejdsplads, der gør en positiv forskel gennem bæredygtig gastronomi.

LOCA’s mission

Vi vil altid være på jagt efter at berige folks madliv med nye smage og oplevelser, som skaber værdi og glæde, og hvor bæredygtighed er fundamentet i forretningsmodellen, og dermed indfrier vores vision.

LOCA’s vision

Vi vil skabe bæredygtige forretningsmodeller og økonomisk vækst med Glæde, Ordentlighed, Nysgerrighed og Vilje, som drivkraft i vores koncepter, services, produkter, virksomheder og andre aktiviteter, vi deltager i.