EVERY MEAL MATTERS

VORES VENUES

DEN KONGELIGE OPERA

Helt ud til vandet på Holmen ligger Operaen, der med sin storslåede arkitektur er et besøg værd i sig selv, og det er dermed også et helt unikt venue til afholdelse af arrangementer. Det er her vores anden Almanak restaurant har til huse og det er denne, som står for afholdelse af arrangementer i Operaen. Du kan vælge mellem 3 fantastiske placeringer.

Besøg deres hjemmeside

TIVOLI

Med en placering midt i Tivolis eventyrlige have udgør KILDEN en unik ramme om livets store fester og fejringer. Både for private og til virksomheder.

De råder over seks lokaler af forskellig størrelse og udtryk, som kan rumme alt fra diskrete forretningsmiddage til store bryllupper, receptioner eller runde fødselsdage. KILDENs lokaler kan åbnes op til adskillige kombinationer, og der er mulighed for at booke hele restauranten.

Besøg deres hjemmeside

KULTURHUS RISBJERGGAARD

GAARDEN er et ideelt sted for alle former for fejringer, lige fra konfirmationer, fødselsdage og bryllupper til øvrige selskaber i Hvidovre. Hvis du planlægger et arrangement, der kræver en særlig atmosfære, er GAARDEN det oplagte valg.

Besøg deres hjemmeside