HVEM ER LOCA GRUPPEN?
EVERY MEAL MATTERS

LOCA Gruppen, som ejes af Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard, driver en række virksomheder inden for restaurations- og selskabsbranchen, kantinedrift, samt konsulentbistand inden for fødevarer og bæredygtig gastronomi.

  • LOCA Restauranter: Ejer og driver restauranterne KILDEN i haven, GAARDEN, STUDIO, Almanak i Operaen og Mission Green i København, samt medejere af Restaurant RADIO på Frederiksberg.

  • LOCA Kantiner: Driver kantinevirksomheden af samme navn, samt Frokost-til-døren konceptet, The Lunchroom.

  • LOCA Management: Yder konsulentbistand inden for fødevarer og bæredygtig gastronomi, og samler de ledelsesmæssige og administrative dele af LOCAs egne forretninger.

LOVE BEFORE CASH

Vores navn LOCA er en sammentrækning af ”LOve before CAsh”, for essensen af LOCA er at drive forretning med hjertet på rette sted.

Virksomheden blev stiftet som en direkte konsekvens af en lang række af bekymrende tendenser og negative konsekvenser i fødevarebranchen specifikt, og på kloden generelt. Stigende temperaturer, smeltende isbjerge, verdenshave, der dør, jord, der bliver ufrugtbar og ubeboelig, mens uligheden stiger på verdensplan.

De rige landes udvikling og vækst har ført til store C02-emissioner, men konsekvenserne rammer verdens fattigste nationer først og hårdest – det kan vi ganske enkelt ikke være bekendt.

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget, og LOCA er vores bidrag til en mere lys, lige og grønnere fremtid for de næste generationer.

LOCA Gruppen handler om at gøre en positiv forskel

LOCA blev i 2017 sat i verden for at bidrage med alt, hvad vi kan, til en grønnere fremtid indenfor det område, som vi kender bedst: Mad og måltider.

I alle dele af LOCA Gruppen arbejder vi med klare værdier og en klart formuleret vision og mission, ligesom alle vores virksomheder arbejder målrettet med et charter for bæredygtig gastronomi. Charteret er udarbejdet i henhold til vores LOCA Manifesto.