BLIV EN DEL AF NOGET STØRRE
LOCA Gruppen tilbyder gode karriere- og udviklingsmuligheder til kvalificerede og motiverede kandidater i vores restauranter. Alle restauranter har forskellig personlighed og stil, men fælles for alle er, at de er rodfæstet i vores tankesæt om mere bæredygtig gastronomi. De tanker har vi samlet i et manifest, som du finder her.
Ligesom vores restauranter er sat i verden for at gøre en positiv forskel, gælder det også for vores kollegaer i LOCA Family. Vi arbejder så vidt muligt på tværs af vores restauranter, fordi det øger både kompetencer, trivsel og fællesskab.
Vi tror på, at de bedste dynamikker skabes, når passionerede personligheder inden for forskellige felter blandes og udstyres med de rigtige værktøjer – både praktiske og ledelsesmæssige. Derfor tilbyder vi løbende vores medarbejdere forskellige kurser, opkvalificering og efteruddannelsesmuligheder.
Vi er til ’langvarige forhold’, og vi ønsker, at restaurationsbranchen skal være et sted, hvor man kan blive og udvikle sig – længe.
Send os din ansøgning og dit CV, hvis du kunne tænke dig at blive en del af en moderne, dynamisk og værdibaseret virksomhed i vækst.
Med sin lokation i Københavns historiske forlystelsepark Tivoli er KILDEN er bud på en moderne dansk bistro, hvor de bedste danske råvarer, traditioner og smage møder moderne gastronomi og smelter sammen til et rendyrket og intenst smagsudtryk.
Her vil man kunne opleve smørrebrød til frokost, à la carte af højeste kvalitet til aften og alt fra store bryllupper til små selskaber.
Vi søger en person til en fuldtidsstilling som:
- Er uddannet kok
- Er en teamplayer og en god kollega
- Er passioneret og har høje ambitioner på egne og andres vegne
- Er kreativ og vil være med til at give gæsten en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige
- Er struktureret og er god til at organisere dit arbejdet
- Er vant til af holde mange bolde i luften i en travl hverdag
- Du er loyal og mødestabil
- Du ønsker at udvikle dig fagligt inden for mad & drikke
- Du kan arbejde både selvstændigt og i et team
- Du har overblik og samtidig øje for detaljer
- Du synes det er sjovt at løbe stærkt med dine holdkammerater
Med sin placering i Operaen tager almanak sit navn fra det gamle danske ord for årskalender. Det skyldes helt enkelt, at almanak følger sæsonerne, så vores retter året rundt giver et øjebliksbillede af smagen af Danmark. Den er vores danske hyldest til de rene, gode råvarer og stor smag er i centrum. Til aften tilbyder vi moderne retter, sæsonfokuseret dansk bistromad.
Der tilbydes faste forestillingsmenuer, charcuteri, smørrebrødsfrokost, à la carte og store events og arrangementer der kan huse op til hele operaen.
Vi søger en person til en fuldtidsstilling som:
- Er uddannet kok
- Er en teamplayer og en god kollega
- Er passioneret og har høje ambitioner på egne og andres vegne
- Er kreativ og vil være med til at give gæsten en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige
- Er struktureret og er god til at organisere dit arbejdet
- Er vant til af holde mange bolde i luften i en travl hverdag
Vi søger en person til en fuldtidsstilling som:
- Har minimum 3 års restaurant erfaring og en professionel tilgang til tjenerfaget
- Har en forkærlighed for klassiske dyder
- Er sig selv som du er, glad og smilende
- Har højt kendskab til vin og gastronomi
- Er en teamplayer og en god kollega
- Er passioneret og har høje ambitioner på egne og andres vegne
- Er vant til af holde mange bolde i luften i en travl hverdag
Vi søger en håndfuld timeansatte medarbejdere, som kan tage vagter i løbet af ugen og hjælpe til under service eller bag baren i forbindelse med forestillinger og arrangementer i Operaen.
RADIO er en moderne og uformel restaurant med en stærk jordforbindelse. Det var iværksætter og Noma-grundlægger Claus Meyer, som åbnede RADIO i 2011 for at få budskabet om de danske producenter og råvarers fortræffeligheder ud til et bredere publikum – og til en overkommelig pris.
Det er til hver en tid den danske sæson, der slår tonen an på RADIO. Menuen skifter én gang om måneden. Det holder os på tæerne og bringer både kokke og gæster helt tæt på sæsonerne. Det er den tilgang, vi mener, er den mest interessante, mest bæredygtige og mest smagfulde.
- Har erfaring og moden personlighed.
- Er loyal og mødestabil.
- Ønsker at udvikle sig fagligt inden for mad og drikke.
- Er indforstået med primært at arbejde aften, i weekender, ferier samt helligdage.
- Kan arbejde både selvstændigt og i et team.
- Har overblik og samtidig øje for detaljer.
- Kan holde hovedet koldt, også når der er travlt.
- Du har erfaring og er moden som person
- Du er loyal og mødestabil
- Du ønsker at udvikle dig fagligt inden for mad & drikke
- Du er indforstået med primært at arbejde aften, i weekender, ferier samt helligdage
- Du kan arbejde både selvstændigt og i et team
- Du har overblik og samtidig øje for detaljer
- Du kan holde hovedet koldt, også når der er travlt
- Du kan tale dansk & engelsk
DOLORES er Carlsberg Byens nye verdensborger,
som bruger hele verden som gastronomisk legeplads.
På vores aftenmenu finder du delevenlig comfortfood som korean fried chicken og glaserede shiitake-svampe.
Vi har fundet inspiration i flere afkroge af verden, men måske mest af alt i San Franciscos farverige Mission District, hvis ældste kvarter vi har opkaldt vores restaurant efter. Dolores i San Francisco er en sand smeltedigel af madkulturer.
Vil du være med til at bringe hele verden til Carlsbergbyen?
Brænder du for vin & gastronomi? Og kan du give service i verdensklasse? Så er det måske dig, vi leder efter. Vi søger en tjener til DOLORES, som er Carlsberg Byens nye verdensborger. Her bruger vi hele verden som gastronomisk legeplads
Vi forestiller os:
- Du elsker gæster og bliver motiveret af at give dem en oplevelse de ikke glemmer.
- Du møder på arbejde med en positiv indstilling til både dine kollegaer og gæster.
- Du har gerne erfaring fra branchen og ved hvad, der er god service.
- Du har overblik og overskud, også når der er travlt.
- Du kan arbejde smidigt og effektivt og der er ingen opgaver som er for fine til dig
- Du har indsigt i vin og mad og synes det er fedt at udfordre smage.
- Du har gå-på-mod og ønsker at lære nyt, både når det gælder alverdens køkkener og også i forhold til at lære nye vine at kende.
- Du trives med aften- og weekendarbejde.
- Det er naturligt for dig at tage ansvar, selv blive bedre og bidrage til en lærende og sund forretning.
Vi tilbyder:
- En skøn arbejdsplads i det nye og spændende miljø i Carlsbergbyen
- Vi er et lille hold med søde, glade, positive, skøre og inspirerende kollegaer, hvor alle hjælper hinanden.
- Mulighed for faglig og personlig udvikling.
Et spændende job i en organisation, der er i rivende udvikling – LOCA, vores DNA er bæredygtighed og vi tror på at store smagsoplevelser går hånd i hånd med en bæredygtig tilgang til mad, mennesker og miljø. LOCA Gruppen tæller også restauranterne STUDIO, RADIO, GAARDEN, Almanak i Operaen & LOCA Kantiner. Læs mere her locagruppen.dk.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores restaurantchef Mikkel på +45 2859 4382 og ellers så send din ansøgning og CV til vores People and Culture afdeling, på mail sma@locagruppen.dk.
Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.
Starttidspunkt – snarest muligt.
Ansøgningsfrist – Hurtigst muligt.
Med GAARDEN ønsker vi skabe et samlingspunkt for alle livets begivenheder i stort og småt. Et moderne forsamlingshus, hvor lokale fællesskaber kan plejes og hvor nye kan opstå. Livets store fejringer, høstfester eller kulinariske feriedage for børn – GAARDEN er sat i verden for at kunne rumme det hele.
Her vil man opleve rummelig atmosfære og gastronomi af højt niveau, men nede på jorden, dette gøres ved signatur menuen “social dining”
Vi søger en person til en fuldstillings som tjener, der har:
- Erfaring som tjener fra restaurant og/eller café
- Gerne har erfaring som barista
- Er serviceminded og nærværende
- Er i service det meste af tiden og kan køre vagter alene ved lederens fravær
- Stor interesse indenfor mad og drikke
Vi søger en håndfuld timeansatte medarbejdere, som kan tage vagter i løbet af ugen og hjælpe til under service eller bag baren i forbindelse med forestillinger og arrangementer i Kulturhuset.