EVERY MEAL MATTERS

KARRIERE HOS LOCA GRUPPEN
Hos LOCA Gruppen tilbyder vi karriere- og udviklingsmuligheder i en dynamisk organisation, og vi er altid interesserede i at komme i kontakt med kvalificerede og motiverede kandidater.  

I ØJEBLIKKET SØGER VI FØLGENDE KOLLEGAER

RADIO 

Almanak i Operaen

 

RESTAURANT GAARDEN

Vil du være med til at sætte stor smag på Hvidovre?

Hvidovres spritnye kulturhus Risbjerggaard har netop slået dørene op for alle borgere i og omkring Hvidovre. Grundet ombygning forventer vi i løbet af vinteren 22/23 at åbne restaurant GAARDEN, som bliver kulturhusets bankende hjerte med servering af både frokost, kaffe og kage og sæsonnære aftenmåltider med gode vine og cocktails til. Bag restaurant GAARDEN står LOCA Gruppen, som driver bl.a. Studio, Radio og Almanak i Operaen i København – nu har vi brug for DIG til at sætte stor smag på Hvidovre.

Vi søger derfor: køkkenchef, restaurantchef, kokke, tjenere og timeansatte.

GAARDEN vil få plads til 70-80 gæster, og vores opgave er at stå for overraskende restaurantoplevelser, hvor både gastronomi og et højt og personligt serviceniveau er i fokus. Udover at holde åbent til frokost og aften vil arbejdsdagen på GAARDEN bære præg af de mange spændende events og selskaber, som følger med Kulturhuset Risbjerggards udbud af aktiviteter – og vi kommer desuden til at byde ind med teatermenuer, pausebar og meget mere. 

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads med ordnede forhold og konkurrencedygtig løn.
  • En arbejdsplads med en god tone i køkkenet og i restauranten
  • En arbejdsplads med nultolerance overfor sexisme, racisme o. lign.

Send hurtigst muligt din ansøgning til CEO Merete Holst: mho@locagruppen.dk for stillinger i
køkkenet og til Head of Sustainable Operations, Chris Ammitzbøll Langholm: cal@locagruppen.dk for stillinger Front of House.

Yderligere informationer fås hos Merete Holst, tlf: 28255500 eller Chris Ammitzbøll Langholm tlf: 31 18 26 66.

STUD!O